top of page

Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met info@evasophie.com of via het contactformulier op de website.

Voor de algemene voorwaarden van producten in de webshop van neven merken verwijs ik jullie graag naar de website van dit merk.
Voor producten van:
Mamili the label - www.mamilithelabel.com

Verzending en retouren

Verzending

​byevasophie verzendt binnen Europa en naar de meeste internationale locaties.
Alle bestellingen worden 1-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden. Behalve voor pre-orders,  pre-order verzendinformatie wordt vermeld op de productpagina.
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL of DHL. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld wanneer uw artikelen ons magazijn hebben verlaten. Zodra de postbode uw artikelen heeft, is het hun verantwoordelijkheid om uw artikelen op tijd bij u te krijgen. Als de artikelen na 3-14 werkdagen nog niet zijn ontvangen, neem dan contact op met PostNL of DHL voor meer informatie.
byevasophie kan niet verantwoordelijk worden gehouden als u de verkeerde verzendgegevens opgeeft of als uw artikelen vertraging oplopen door de verzendmaatschappij. ​

Wij bieden geen gratis verzending.

Retouren

Producten kunnen binnen 14 dagen retour gezonden worden. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking met originele labels oid zitten. ​

Verschillende soorten items zijn vrijgesteld van terugzending.Alle uitverkoop producten zijn niet terugbetaalbaar/inwisselbaar - deze bestellingen zijn definitief.

Extra niet-retourneerbare producten:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare producten ​
* Gepersonaliseerde producten

Hoe retourneer ik een artikel?
Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur een e-mail naar info@evasophie.com voordat u retourzendingen verzendt om te zien of u in aanmerking komt voor een retour/terugbetaling. Klanten zijn verantwoordelijk voor eventuele retourkosten. Houd er rekening mee dat het altijd noodzakelijk is om de bestelling te hebben ontvangen voordat u een terugbetaling aanvraagt. Gebruik daarom een ​​traceerbare en/of verzekerde verzendmethode. Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourzendingen die verloren of gestolen zijn tijdens het transport. Als u geen tracking of verzekering heeft, bent u aansprakelijk en komt u niet in aanmerking voor restitutie. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet gerestitueerd. ​

Alle artikelen moeten worden verzonden naar het volgende adres:

byevasophie
Tienhoven 28
4697GR Sint-Annaland
Nederland ​

Wij laten het je weten zodra je retour is verwerkt.

Proefdruk

Proefdruk

Heb jij interesse in een van mijn producten? Leuk! Dan ontvang je altijd een gratis proefdruk. Bij interesse in mijn producten zoals een geboortekaartje, visitekaartje oid. wordt er één gratis proefdruk aangeboden. Zodra er akkoord wordt gegeven om deze te gaan maken ga je automatisch akkoord met onderstaande.

Wordt er na het ontvangen van de proefdruk toch besloten geen bestelling te plaatsen dan komt de gratis proefdruk te vervallen en zullen hier kosten voor in rekening gebracht worden welke variëren afhankelijk van gekozen extra opties zoals papiersoorten, folie etc.

Wholesale

Wholesale

Bent je geïnteresseerd in onze producten als wholesale product voor jouw web of fysieke winkel? Leuk! Stuur even een email naar info@evasophie.com , wij sturen graag meer informatie toe zoals inkoopprijzen.

Over byevasophie

Over byevasophie

Hi, ik ben Eva-Sophie, getrouwd met Glenn en moeder van onze lieve kleine jongen. In 2018 ben ik begonnen met het opzetten van byevasophie. Van enkel webdesign ben ik uitgebreid naar eigen gemaakte producten waar mijn gevoel helemaal achter staat. Zo werk ik als grafisch ontwerper en maak mijn eigen art prints, geboortekaartjes en stationary.

Naast byevasophie ben ik eigenaresse van Mamili the label. Een duurzaam private kleding label met unieke designs. Ontworpen door mij in Nederland en geproduceerd in Europa. ​Wil je meer weten over Mamili the label? Bezoek dan zeker even de website www.mamilithelabel.com.


Allemaal moois met veel liefde gemaakt - xx. Eva-Sophie

bottom of page